Nieuws

Minder leegstaande kantoren in Den Haag

In de Haagse regio heeft de kantorenmarkt het in het eerste halfjaar van 2014 relatief goed gedaan.

Dat blijkt uit de rapportage Kantorenmarkt Randstad 2014 van NVM Business. De rapportage is een tussentijds overzicht dat elke zomer wordt samengesteld. Uit het rapport blijkt dat in sommige delen van Den Haag het ondanks de verbeteringen nog steeds moeilijk is om leegstaande kantoren aan de man te brengen. Dat geldt met name voor bedrijventerrein De Binckhorst en het gebied rond het World Forum.

De Haagse regio is qua kantoren de op een na grootste van Nederland. In onze stad staat momenteel 450.000 vierkante meter kantoorruimte te huur of te koop. Een half jaar geleden was dat 510.000 vierkante meter.


5Huizen Vastgoed & Leegstandbeheer is aangesloten bij het KLB. Het landelijke keurmerk voor veilig en verantwoord gebruik van leegstaande panden.

keurmerk leegstandbeheer

Recent Tweets