Vastgoedeigenaren

5Huizen leegstandbeheer vastgoedeigenaren

Meer informatie of een kennismakingsgesprek?

Wilt u meer informatie over ons bedrijf, heeft u vragen over de Wet ‘Kraken en Leegstand’ of wilt u weten of wij iets voor uw leegstand kunnen betekenen? Wij doen u graag een aanbieding en komen op uw verzoek vrijblijvend naar u toe voor een kennismakingsgesprek.

U kunt ons telefonisch bereiken op ons kantoor 070-8876446 of bel direct naar Miloeda Vijfhuizen op 06-43906245. U kunt ook het onderstaande formulier invullen of mail naar miloeda@5huizenleegstandbeheer.nl

CONTACT OPNEMEN

Betrouwbare bescherming voor al uw leegstaande objecten

5Huizen Leegstandbeheer heeft een decennium ervaring met het beheer van leegstaand vastgoed door geheel Nederland. Wij bieden de beste tijdelijke oplossingen tegen alle mogelijke leegstandrisico’s en voor ieder leegstaand object hebben wij een oplossing op maat. 5Huizen Leegstandbeheer neemt u graag de zorg van uw leegstaand vastgoed uit handen!

Wij bieden kwaliteit juist omdat wij ‘klein’ zijn, wij hebben kennis van zaken en houden bewust onze portefeuille overzichtelijk met opdrachtgevers die – net als wij – ook geloven in een persoonlijke aanpak. Onze huidige opdrachtgevers waarderen onze originele invullingen van leegstand, de korte lijnen, onze transparantie en de 24/7 bereikbaarheid. 5Huizen Leegstandbeheer werkt volgens de richtlijnen van het Keurmerk Leegstandbeheer en het Protocol inzake leegstandbeheer van de Brandweer. Wij hebben goede contacten met gemeenten en Politie en beschikken tevens over een certificaat asbestherkenning.

Een leegstandbeheerder inzetten is noodzakelijk als het gaat om het uitsluiten van leegstandrisico’s zoals braak, vandalisme en kraak. Lekkages, ruitbreuken, graffiti en andere misstanden worden direct opgemerkt en indien u dat wenst, lossen wij deze problemen ook voor u op. Wij hebben tijdelijke oplossingen voor woningen én BOG, maar natuurlijk ook voor bijzondere objecten zoals kerkgebouwen, scholen en zelfs terreinen!

De keuze voor leegstandbeheer is naast een maatschappelijk verantwoorde keuze ook nog een sympathieke tijdelijke oplossing, het plaatsen van nette bewoners, startende ondernemers of leuke kunstenaars is bovendien verhuur- of verkoop bevorderend. Een leegstaand pand met de juiste invulling heeft een betere uitstraling en bezichtigingen kunnen gewoon doorgang hebben. Bij structurele leegstand bekijken wij de mogelijkheid om inkomsten voor u te genereren.

Wij vragen géén vergoeding voor het beheer van uw leegstaand object en wij werken uiteraard met juridisch gewaarborgde bruikleenovereenkomsten. U kunt flexibel over uw eigen pand beschikken met een opzegtermijn van 28 dagen bij tijdelijke bewoning en een opzegtermijn van 14 dagen bij tijdelijk gebruik van uw leegstand pand als werkruimte voor startende ondernemers en kunstenaars.


5Huizen Vastgoed & Leegstandbeheer is aangesloten bij het KLB. Het landelijke keurmerk voor veilig en verantwoord gebruik van leegstaande panden.

keurmerk leegstandbeheer

Recent Tweets