Urban Green Collectief

5Huizen leegstandbeheer urban green collegtive

Heb jij een suggestie voor het optimaal benutten van tijdelijke leegstand?

Misschien heb jij een prestigieus idee over het permanent invullen van huidige leegstand, ben jij diegene die wellicht een vastgoedeigenaar kan adviseren over milieuvriendelijk gebruik van een object of heb jij kostenbesparende ideeën? Laat het dan aan ons weten! Bekijk ook de 5H Urban Green Collectief Facebook page voor het laatste nieuws.

CONTACT OPNEMEN

5Huizen Leegstandbeheer is de trotse initiatiefnemer van 5H Urban Green Collectief. Dit collectief is gericht op kunstenaars, creatieve professionals en (startende) ondernemers met een ‘groene’, innovatieve, kostenbesparende kijk op zaken als het gaat om vastgoed. En dan hebben we het specifiek over bestaande bouw; leegstaand vastgoed (wonen en BOG) die door de creatieve inbreng van onze deelnemers meer hip, actueel en milieuvriendelijker worden.

Vastgoedeigenaren en alle deelnemers van het 5H Urban Green Collectief hebben de gezamenlijke doelstelling dat leegstand ongewenst is en aangepakt dient te worden. Om de uitstraling van een leegstaand gebouw te verbeteren hoeft een oplossing niet ingewikkeld te zijn: een muurschildering of een tijdelijke expositie van kunst geeft een pand al een hele andere uitstraling.

Een pandeigenaar kan een vraagstuk bij ons neerleggen, zoals bijvoorbeeld wat voor aanpassing kan voor een leegstaand pand verhuur- of verkoop bevorderend werken of wat is een representatieve tijdelijke opvulling van leegstaand vastgoed waar omwonenden, de winkelvereniging, de Gemeente of andere belanghebbenden ook positief op reageren. Juist deze partijen zien vaak de toegevoegde waarde van leegstandbeheer in totdat verhuur/verkoop/renovatie/sloop plaats vindt.

Wij vragen dus hierbij aan jou of jij een suggestie hebt inzake het optimaal benutten van tijdelijke leegstand, misschien heb jij een prestigieus idee over het permanent invullen van huidige leegstand, ben jij diegene die wellicht een vastgoedeigenaar kan adviseren over milieuvriendelijk gebruik van een object of heb jij kostenbesparende ideeën? Laat het dan aan ons weten!

Conclusie: Het doel van dit initiatief is dat een win-win situatie ontstaat; een enthousiaste pandeigenaar die blij wordt van jouw innovatieve, creatieve en/of kostenbesparende idee en jij sleept misschien wel een opdracht binnen of jij kan via 5Huizen Leegstandbeheer tijdelijk de jouw voorgestelde invulling geven aan een object.


5Huizen Vastgoed & Leegstandbeheer is aangesloten bij het KLB. Het landelijke keurmerk voor veilig en verantwoord gebruik van leegstaande panden.

keurmerk leegstandbeheer

Recent Tweets