Wonen & Werken

5Huizen leegstandbeheer

Wil jij je kosteloos inschrijven bij 5Huizen Leegstandbeheer voor een tijdelijke woon- of werkruimte?

Mail jouw contactgegevens naar miloeda@5huizenleegstandbeheer.nl of meld je aan via de inschrijfbutton hieronder.

CONTACT OPNEMEN

Zoek jij een ​​leuke woning of een representatieve werkplek?

Ben jij flexibel en vind je het een uitdaging om tijdelijk voor ons te wonen of te werken op een unieke locatie? Wij beheren leegstaande panden door geheel Nederland, dus het kan zo maar zijn dat jij gaat wonen in een boerderij, een kantoorpand, een leuk appartement of een voormalig bejaardentehuis.
Startende ondernemers en kunstenaars geven wij de kans zich tijdelijk te vestigen in winkelruimtes, kantoorpanden of een bedrijfshal. Ook tijdelijke opslag is mogelijk via 5Huizen Leegstandbeheer.

Of je nu voor ons gaat wonen of via ons een werkplek vindt, het moge duidelijk zijn dat jij het visitekaartje van onze organisatie bent en samen met jou zorgt 5Huizen Leegstandbeheer ervoor dat de uitstraling van een leegstaand pand verbetert, leegstand wordt met jouw inzet alsnog nuttig gebruikt en dat allemaal voor een betaalbare prijs!

Voor art professionals hebben wij ‘5H Urban Green Collectief’ opgericht (zie voor meer info de pagina hiervan op deze site) en op Facebook posten wij met regelmaat testcases. Heb jij een goed en duidelijk idee inzake de opvulling van tijdelijke leegstand? Mail jouw voorstel dan naar urbangreencolllectief@outlook.com en wij gaan kijken of wij iets voor jou kunnen betekenen! Met jouw toestemming leggen wij eventueel jouw voorstel bij een pandeigenaar neer.
Like 5Huizen Leegstandbeheer én 5H Urban Green Collectief op Facebook​ of volg ons op Twitter om op de hoogte te blijven van onze activiteiten!

 


5Huizen Vastgoed & Leegstandbeheer is aangesloten bij het KLB. Het landelijke keurmerk voor veilig en verantwoord gebruik van leegstaande panden.

keurmerk leegstandbeheer

Recent Tweets